Ka fanu bialpa

Ka fanu bialpa

Mi hmuhsit leh entleu mai mai ka lo ni. Jan 15, 2015 · Zan khat chu naupang ho ka mut tir vek tawh , Inkhelh en ka tum avang in in ah ka chho a,School chung hi Principal te chenna ani a, Bawihi room pawh chu alo la in hawng a, ka zuk dak dek dek a, kan ko a balcony aatang chuan in sut ri ka hria a , hlauthawng deu in ka zuk chhuk chu, Bawihi chu alo tap deuh pur a, alo in hru mawlh mawlh a, kei Jun 25, 2018 · Laltheri leh Chalthanga inhmangaihnaah pawh Laltheri lal fanu a ni si a, Chalthanga hnamchawm mai a lo ni si nen, an inneih theih loh phah hial a nih kha. Watch Queue Queue Apr 10, 2018 · Ka fanu khum bul chu engtiklaiinnge ka thlawh phei pawh ka hrelo, a bulah ka va bawk thlawrh a, “Bawihte, min ngaidam rawh, min ngaidam mawlh rawh, ka thiamloh ani” Ka fawp a, mahse, ka fanu chu a zawi ngiai mai si. Ka chanchin chu hria se engtin nge a ngaih ang aw tih te ka ngaihtuah bawk a. Ana ka ti in a hrehawm ka ti em em a, ka zak bok si a, ka au chhuak ngam bok si lova, ka auh luih chuan min that tak tak mai dawn si a. Matthaia 10:37-39-ah chuan, “ Tu pawh a nu emaw, a pa emaw keimah aia hmangaih zawk chu ka mi ni tlak a ni lo; tu pawh a fanu emaw, a fapa emaw keimah aia hmangaih zawk pawh ka mi ni tlak a ni lo. khawdungsei atang Burma hi engtikah chiah nge a luh ka hre lo va. Heng mite atang hian kum 2007 Krismas lo thleng tura Lal Isua a Zirtîrtu (teacher) ka nihnaah hian, zawhna chhâng diktu chunga a lawmawm zia hretu pakhat ve niin ka inring a. Nang chuan ka pahrawn fel zia leh zah a țul zia hlir min chham khum thin a. Ka fanu chuan “apa ??” a rawn tihah chuan ka harh zawk. 2009 kum khan Vanah min kalsan ta a, keipawn Dec 10, 2006 · Smokie an concert dawn tih ka hria. tute emaw tih dan ang lo takin a profile picture ai chuan a takah chuan alo duh awm leh nghal. Nu, i beisei ang fanu ka nih theih loh avang khan min ngaidam rawh aw. Sep 11, 2010 · Ka sawilan duh pakhat chu He School hminga Facebook- a Community Page ka siam, GRHSS- ah Member 75 zet an in- register ve tawh nghe nghe. PS Chawngthu an a phuah dan a sawi atrang hian novel pakhat tun emaw phuah sela. Loading A pa pawh in a fanu in hna nei tur chu a lawm ve em em a, a hma ang em em a khawsak harsa leh rethei khan an awm tawh bik lo ang ti a a lo suangtuah ve neuh neuh lai chuan a fanu chu a bialpa nen inneih in an cheng dun ta daih a, in lam ah chuan a haw ta lo. Tahan Times Journal No category; Mizo Dictionary Tea Damveng guardar Guardar Tahan Times Journal- Vol. Ka bialpa hi ka \hen ngam bawk si lo. pdf), Text File (. Nikhat chu kan farm neitupa fanu, ramdanga lehkha zira awm alo haw a. William Coehn thianpa an biak chuan rinhlelhna nei tanin chupa chuan naute thar an sawi thin thu a sawi ani. 94 hian Lalpa hnenah a chawl ta" tih a inziak. Ka hriat chinah mi pahnihin lehkhabu an chhuah bawk a, chungte chu Kathy Mark-i ziak, Lost Paradise (Phêk 352 a chhah, Free Press, a Division of Simon and Schuster, Inc, New York) leh Dea Birkett-a ziak Serpent in Paradise tihte an ni. May 11, 2009 · Nui lawks # Tlangval pakhat kha tawngkam a thiam lo ve khawp mai. Phone leh Ka rawn bê leh ang che u" phone chu a thi leh nghal hmak a. Tun thlengin 1980's Rock Music kha ka la tuipui deuh ber. Diriamna leh anchhia reng a ka atang ka dawng lo. Shillong an han thlen chuan thu dik ni pawha an rin phal loh, an fanu chanchin an lo hriat chu thu dik ngei a ni tih an finfiah ta. txt) or read online for free. Nitina tha tawka kan zirtîr zirlaite zawhna kan han zawha, awm lo lutuka an rawn chhan hi chuan, thin an ti rim theiin, rilru nâ leh mangang takin min siam thei. Amah zawk kha a awm thei lo zawkah a tang ang a, mi rawn thlem leh vat mai ang. wordpress. Tu fanu tan maha han hmuhnawm tur hi ka ni lem lo a. KA. A chanchin hian belhchian a lo dawl hle mai. châwmin kum 1924 & 1925 khân London-ah lehkha a zuk zir a; Mizote zîngah London-a lehkha zir hmasa ber a ni nghe nghe. Eng ang takin nge min hmangaih tih hi in hriat ve ka duh a ni. 2-No. 2- No. Ka cousin pakhat (ka nutei fanu) doctor in min enkawl ta char char a, hetih hunlai hian mumal reng ka nei tawh lo a, engtin nge ka awm pawh tun hnu hian hriat a lawi ka nei tawh lo reng reng, mi a ang mai ka ni ber a niang chu. . web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation Q Hmeichhia kum 18 mi ka ni a, ka bialpa \hianpa hi ka duh tlat a, a ni pawhin min duh ve a. A bialnu chuan ngaidam dil chungin a pawm lui taa a bialpa pawh hian a hmangaih em avangin a kuah ve leh ta thei a ni. H. ka khawlohna ngaidam ang che…. com, mizoarchive. Ka rilru chu thup ka tum lo bawka ka mitmeng atang chuan engnge ka ngaihtuah a, ka sawi dawn a hre thei mai thei a ni. Ka han en chiang a, a Kohhran hming chu chiang fahran hian a lo in ziak a. Natna khum a a mut lai khan, "Lalpa, Jenny hi min tihdam sak la, ka damchhungin i rawng ka bawl tawh ang" tiin ka intiam a, mahse a hlawhtling lo. Mizo te hi kan lo duai bik loh zia in pholang chiang a. kal rawh,Lock Up ah" tiin Handcuff min bun tir a,ka mangang chuan. Ka hnathawh thawmhnaw chu ka phelh sawk sawk a, ka inbual nghal a. VOL. Nov 01, 2017 · Nie, kei hi ka pa fanu ka nih chhung chuan min duhlo a min haw em em tu te inchhung ah hian lawi luh ka tum tlat lo ani! Amah mai nilo an chhungkua chuan ka elhsên ta ani ber a, ngaihzawng neiin a langsar thei ang ber in ka khawsak khum a, Manuna chu nitin ka hliam a a chhungte erawh an hlawhtling viau. Mihring ngaiha thihna ngei turah tum 4 Pathianin min chhanchhuak a ni. PA. Tu pawh a kraws pua mi zui lo chu ka mi ni tlak a ni lo. Kei chuan “Keite chu i bialpa ka nih loh bakah i u fapa ka nia, kan innei thei dawn chuang lo a, i bialpa i chan daih te chuan a tha nang. Tin, an fanu te an rawn tleirawl dawn chuan an serh an țhui phuisak thin a, chu chu an pasal neih huna sex an hmana tawn kak tur ani deuh ber a, an hnam dana nula thianghlim tihna a ni. Sawi chhunzawm zelin, "Icon boruak a zawh hnu thlakhat pawh a ral hma-in kan inthen a, ka dem hran lo. A duh vang ni hauh lovin an chhungkuaah thil tha lo tak tak a thleng thin ve tho mai; mahse Pathian hnenah a tlu lut zel a. Chumai bakah a Jan 10, 2020 · Pasalṭha huaisen kutthliah tham ka neih lohna lai hi ka chak lohna lai chu a ni mai a, he ka chak lohna lai hi rawn manthiamin ka fanu thleng hian vau khanna ka dawng tam vei ta e. Ka thian dangte chuan ngaihzawng an nei a, reloteah an thlak leh a. Ck ka mamawh lo, nang i awm chuan” a ti a. View my complete profile Apr 18, 2011 · A fanu a ch^nna tur khawp pawh ni se Pathian hmaa a thutiam chu Jeptha hian a hlen tho. Keimah ngei pawh hian a then hi chu ka lungawi pui a, ka lunglen em em changin ka chhiar nawn fo thin. The soundtrack for Kaabil is composed by Rajesh Roshan. Chunga vangte chuan ka damchhungin ka School a ni tawh dawn a. Chhuah zalen a nih hnu hian DMX hi a thian hnaivai te leh a chhung leh khat te nen lawmna hun an siam a, DMX pawh hi a hlim nangiang mai, “ka fanu leh ka nupui nen Phone in kan in be zo chiah a, ka fanu hi ka ngai tawh hle a, amah hmu tur in ka kal phawt anga, chuan Studio ka luh chilh nghal ang,” tiin DMX chuan AllHiphop. Aizawl College-ah ka lut ve thin a, an pawl hnuai chiaha mi ka ni, ka insawi dan chuan. This banner text can have markup. “Amah chu hmu lo mah ula, ka pa chanchin hi hrilh ve hrim hrim che u ka duh a. The journal of allahabad mizo christian fellowship. Khapa khan a rukin Camera a lo fit a. Ka la hmangaih tih a hre chiang em em a, chuvang chuan a inchhuang niten ka hre bawk. L. Zu hi ka in nasa em em a, mahse ka fanu chu an sikul-ah zak tak tak a, keimah avanga a thianten an lo chhaih tin avangin ka nghei hmin hmiah. ♦ Biakin-ah a bula thu a thianpa hnenah khan ka va zung lok ang a tia…a tho chiah a thianpa chuan ring tawkin, “Ka haw dawn” an ti thut mai chuh…a ding laklawh tawh bawk si, ama au emaw tiin inkhawm ho zawng zawnga lam an lo hawi suau, hnek hrep chu a chak, inhnekna hmun ani si lo…thut leh a tihchi tawh siloh, a chhuah dawn in a ni September 22, 2019 fanu Let this video explain and clarify things relating to how proper gain staging, headroom, and audio engine work in Ableton Live. Lal Isua nen a Krismas hman hi a lo hlu ber a, a lo nuam ber bawk. Ka pian hlimah ka nu chu boralin ka pa chuan min chawi lianin min enkawl chho ta a hnathawh a ngaih thin avangin awmpui langa kal la in keichu min awmpui thin aTunah chuan ka lian be deuh tawha kan dinhmun pawh a changkangin fanu mal chu min duatin ka duh ang ang chuan ka awm a ni ber mai. Ka ute nupa lahin min lawm vak lo hian ka hria a, ka inthlahrung bawk nen, keimaha tal hran tumin ka chhuak a. <br />“Ka rammut lai hian India sipai nena inkahnaah vawi engemawzat ka tel a. com. Jul 22, 2019 · A bialpa rilru na chuan a kut a lo vawn sak duh lo. 20- September 5, 2013 1. Ka hnena a thusawi ka rilru-a cham ta reng chu. 3. 2 Pathianin mi tirh avânga kal ka ni. Mahse, mahse a mak lutuk!! Ka va han lawm tak em!! ka sawi chhuak thiam lo. Sangpuii chuan engmah a hre lo va. Apr 30, 2016 · Ka chhungte mangang chuan Aizawl lamah min dah leh a, school pawh kal tawh chuang lo in inah ka awm tawp a. Rulmuk fuankhawm ang maia kan laka rilru kha sawn min la umchhuak nge nge ang le an ti chuai raih a. Ka bialpa chu ka lo chet sualpui ta a. Pasena (Chawngnghilhlova) hi kum 1893 khân Khawrihnîmah a lo piang a. Ka pian atanga kum hnihna velah ka Nu kha pum lam thatlohna anei tan a, reiloteah Cancer natna in a tlakbuak ani tih kan hrechhuak zui ta bawk kha ania. Nikhat chu ka Nu in Ka Pu te thil tur pe tur in min tir chhuak a, ka bialpa te in awmna leh ka pu te in awmna hi a inhnaih avang in phur ru tak chung chuan ka Scooty chuan ka kal a, ka bialpa te chu a chhungte an zin bo vek ani tih ka hriat tawh avang in surprise ngei tum in kawngka pawh kik lo chuan ka lut ru threm threm a, tumah ka hmuh mai Mar 16, 2018 · Tuna nula thi saw Zuali chu a ni ngeiang. Ka chawlhnite serha, ka lawmzawng thilte thlanga, ka thuthlung pawm tlattu mi tilrehte chungchang thu-ah chuan LALPAN heti hian a ti si a: An hnênah ka in chhûngah leh ka kulh chhûngahte chuan fanu leh fapa neite ai mah chuan hriat rengna tha zawk leh hming tha "Kan beisei loh leh rinphak bak hian mihringte chungah hian a thleng ve leh fo thrin a. Aug 09, 2010 · Ka ni mitmeng mawi tak chuan rilru buai tih hriat tak hian kan piah lawka tlang lam chu a thlir vawng vawng a, a hmai chu a lo sen tan tan a, a mitah chuan beiseina nasa tak hmuh tur a awm a. Oct 31, 2012 · Ka nu leh pate’n fanu an awh em em laia piang ka nih avangin ka hmingah Malsawmdawngi an vuah a, MSi tiin min ko ṭhin. com and etc. Kan thutiam lam ngaihtuah thleng tawh lo hian ‘ka haw dawn’ tih leh ‘haw rawh’ tih hi kan chhak chhuak rang thei lutuk a. Ka nau hi kum 18 vel khal mawitawk leh hmeltha em em ani a,mipa te hian an thei hle, luck pawh a luck bawk a, kan innel in a chanchin engkim min hrilh thin a, a bialpa nen sex an hman thu te nuamlo a tih thu te pawh min hrilh vek zel a, ka nau a nih vang hian it en ah ka en ngailo hrim hrim a, mahse a amawngbwr khal tak leh kawr chhan aa hnute kawh tha tak bial tap mai ka hmuh chang chuan ka Kan inthen tawp a, Ka fanu pawh chhuahsanin naupang anu la mamawh ngawih ngawih a kal san duh chu a mak ka ti a, hmeichhia hian hmangaihna an neih ve tak tak theih pawh ka ring tawh lo hial a ni. : zei rapthlak dan ks dairy ~ hmelthatea a bialpa bialnu hlui leh thian ten a serh ah tui sa an leih major nupui nen minute 5 ~ chhêmdam thlifîm mizo hmeichhe sexy posted by hmelthatea david on 4:03:00 pm christmass lai a ni bawka, rilru in bethlehem ran in leh sabengtung lam hawi lo mahse, he sabengtung hi kan in bul lawkah a lo dinga, ka la ve Lagu ka thlah lo ng che 1 Mp3 audio format yang ada di situs ini hanya untuk review saja, Kami tidak menyimpan file music MP3 di server kami / di situs ini, Akan tetapi semua audio yang ada di situs ini kami ambil dari situs media penyimpanan online terpercaya dan situs-situs download video converter youtube. "Ka fanu duhtak ring takin chhiar zel rawh. Lianchhiari leh Chawngfiangate kara hmangaihna thawnthuah pawh lal fanu leh hnamchawm tlangval an nih avangin an innei thei lo tih chiang takin kan hmu bawk a ni. Tahan Time Journal, Mizo Chanchinbu, Mizo E-books Bru refugee chhung- kaw 149, Kaskau Re- fugee Camp a\anga nimina Mizorama laklet tum zingah chhungkaw 6 chauh an lo let duh. Ka nuhrawn ka lu nuam Apr 23, 2010 · Inneih Chhawng: Mizo dana man inhlan ngei ka phut avangin April ni 15 chhun dar 12 khan ka fanu man chu ka tel ve ta. a pasal duhzawng a chhanna chu – ka duhzawng mi i nilo ka tih Dec 28, 2007 · Pi ber chuan ekhai, i tawng chu a va sap talh talh ve mawle, ti pahin a fanu chu a han melh zeuh a. Nausen Isua chibai buk tute: (Mt. Engtikemawah chuan ngaizawng nei tlak ka la ni ang a, ka duh ber ka ngaizawng anga, atan ka invawng ang, ka ti rilru thin a. here i go again. “Kan hmelchhe pa tak hi chu aw,a lo haw hun chu a va chak dawn lo rua em,” tiin a phun zui  30 Jun 2019 I bialpa hian brain tumor natna a vei a, i hriat ka ring, natna tihdam theih a Ka fanu, ka va lainat tak che em'' nu pakhat hian a ti a , a mittuii a  5 May 2018 Big bro, ka chungah chuan a fel lutuk alawm, min duat hle bawk a' ' Ka fanu hian bialpa a nei ve ta chu ania, tu hmel hmuh vat ka beisei ania,  A tawp ah chuan "ka fanu chu ka be duh" phone ah chuan a ti a. The song "Haseeno Ka Deewana" is a cover version of "Sara Zamana" from Roshan's original soundtrack to the film Yaarana (1981). Ka chhu ah Kum thar hma ngei in hruaitu thar ten lo rem se la. Jul 25, 2010 · Chutia an fanu a lo awm tâkah chuan a rang thei ang berin an fanu chanchin ngaihven tùr chuan Shillong tláng lamah an liam thla ve ta a. Eng zat chiah nge tunah hian i kawp a?” a ti a, a bialpa chuan, “A nep ve e mai, hmeithai rethei fanu ve mai mai kan hruai chhuak a, a la induh ve khanglang lehnghal a, amah nen hian 3 ka kawp mek lawm. Loading Apr 25, 2017 · Cecilia hi zawng, vante fanu ti awm a mawi ka ni reng a, ka thiam vang te, ka theih chungchuan bik vang pawh nilo hian, vanneihna hian ka bulah hian min awmpui tlat hian ka hre ve thin. he blog hi i hlawkpui ngei ka beisei. Ka inbual zo chuan leihkapuia au chhuah pui tak ka nâp a ni. Jan 24, 2018 · Record Other People Phone Calls Recording And Track Live Location - Free SPY Apps For Android - Duration: 4:36. ZoGAG Midnight Special (18+ only) *Lawi that zanah nupa nun an hmang ve ngei a, pa ber chuan nu-i,i van nei **** tak em tihpah chuan tan a la sauh sauh a, chu tih lai chuan nu-ber in lak zei tum Fanu is the alias of music DJ, producer, and label founder Janne Hatula (born October 8, 1980). Jan 16, 2018 · An fanu chuan call leh message reng chu a chhang thei lo a,a bialpa pawh chuan a ngaihna a hre lo hle ani. A Bialpa Hlui Chenna In Ah Lut Ru In A Thil Tih Avangin Kum 20 Tang Dawn ‘Ka Nu Ka Hmangaih Che’ A Tih Hnu In A Nunna A La I Fanu Hi A That I Duh Chuan I Dec 07, 2007 · Awle, ka han sawi tum tak zawk chu; Biak In pahnih inang lo tak mai chanchin hi a ni. Tichuan a bialnu ruang chu a chansawm hnuah plastic dumah thunin luiah a paih a ni. He began producing music at the age of twelve as a hobby before issuing his first recording in 2003. Lehkhabu hlui leh magazines ka dahthat ho te ka rem tha mawlh mawlh a, duh ka zawnna lamah ka hai buaichuar leh thin vang hian a hnawk thei phian lehnghal a, chutia ka rem mawlh mawlh lai chuan nikum lama chhuak Lengzem Magazine ho chu a indawta rem that tum a ka thliar mek lai chuan August'12 chhuak chu ka chhiar lai awm ka hriatchhuah theih mai loh avangin ka'n bih leh thuak thuak a, a tawpa Jul 10, 2010 · Ka han sawiduh chhan tak pakhat chu, Mobile Phone kan lo khawih khan kan rilru a la peng thei a. "Ka pu. ) Ka pa 'Lalauva' hi Mizoram NE. Kha ka thu hriat khan min ţhâwng takzet! A hriatsual palh a nih ringin ka bialpa, ka hmangaih em em hming chu ka han sawi a. Mizo hur bawm found at chhemdamthlifim. Russia ram ah kum 34 “Irina Kozlova-i chu a bialpa “Evgeny Markov-an chem nen vawi 88 vit in rapthlak em ema a thah thu hriat a ni. Lalhruaitluangahi ka bialpa hmasa ber ani. He died of cardiac problem on the morning of 17 December 2008 at his residence in Aizawl at the age of 91. Kum 27 ania kei chu kum 18 chauh ka la nia, sex lamah hian kan sang dun angreng khawp maia, a chang phei chuan dangdai deuha sex hman hi nuam kan ti thin. "Ka ni lo," tiin ka chhang a, ka tang kawh ve tlat. The breaking news! Khawvel mi hausa zinga a ber nihna hauh pha Microsoft Corporation nei tupa Bill Gates fanu upa ber Jennifer Katharine Gates chuan a bialpa Egyptian “Ka bialpa Simon a nen kan fa hmasa ber tur ka pai ta tih ka puang thei hi ka lawm hle a ni,” tia sawiin kum 24 mi Adele chuan, “Ka fans ten thu puarpawleng nilo keima hnen atang ngeiin he thu hi hria ula ka duh a, tunah hian kan hlim em em a mahse khawngaihin kan privacy min zah sak turin ka ngen a che u,” tiin a sawi. Fanu te dinhmun hlauhawma an dah phal loh thu an sawi chuan ka hnen a rawn tirh thlen phah ta a ni. Engpawhnise, he School chhuak chu ka ni lo. Q Hmeichhia kum 18 mi ka ni a, ka bialpa \hianpa hi ka duh tlat a, a ni pawhin min duh ve a. Kan makpa tur hi Jason Furgiuele ani a, Jasona patea leh a nuteii pasal te’n an nupui te hruai ve ve in iptechei ak chungin kan fanu in luah chu an lo lut ve hlawl maia. Kei chuan, "Ka lawm ngawt ang chu," ti chauhin ka chhang a. an in ahhian vawikhat mah ka la kal lova,Zuali bialpa ka nih leh nih loh pawh a hrelovang" "A hria che a hei a sawi alawm" "Khawi kainsawifiah ve phawt ang"\ "I duh chuan Jun 18, 2009 · ka beisei angin he hla hi misual ho hian an bawlphuan trha duh lo riau. Min zawng la, min hmu lo a nih pawhin kal zel rawh, khawilai hmunah emaw chuan ka lo nghak reng ang che! Ka zawhna avang chuan ka ni chu hun kal tawh a suangtuahna khawvel thuk tak atanga lo harh chhuak hlawl hi a ang hle a, a hmelah chuan inthlahrunna hmel hi a lo lang a, "Ka fanu duhtak, i chhiar duh ang tiraw? Ka love letter dawn chu chhiar ta che," a ti a. Kan pa lah chuan 'ani hi a â roh a, engkim hi mi hrilh leh nulh zel, a tih chak che thu a sawi phei chu ka nuih za si, mawl ka ti bawk si, ka Nov 16, 2014 · Confession #3168 Kum 19 ka nia, bialpa ka nei ve mek a, mahse ka bia lpa chuan min control a tum vek mai a, mipa reng reng biak a phal lo. Kei ve chu, nula ka lo thutpui ve a nih pawhin an rawn ko a, min kalsan nalh nalh mai a ni. ang,' ti suh se: mi tilreh chuan, 'En teh, thing ro ka nih hi,' ti hek suh se. Nitin ka tha leh zung, ka theihna te ka lo hmang ve tawh thin. Vawi 3 Davida hian a sual a sawi lang a. Hei aia mitthi tuihnai te pawh lo ruahman tur kan nih vei nen kan tihsualah min hrethiam a ni ang chu. Heta ka mi kawm Wilton Littlechild phei chu New York a UNO Permanent Forumah pawh kum 6 ngawt chairman lo thawk tawh leh kum 30 ngawt UNO-a lo inhmang tawh a nih avangin vannei ka inti hle a. Ka fanu Lalhmangaihi hming hi Ka Pa (C. Khapa kha ka bialpa neih ve chhun, min hmangaihtu emaw ka tih vangin ka taksa ka hlan a. ” “Ka pa hian thawnthu min hrilh te hi nuam a ti em em a, thirsakawr chuan dan te min zirtir a. (Ziah tur a tam a, a ninawm ang tih ka hlauh bawk si avangin a tir lam khi ka ziak chiri phah deuh em aw?). 2 NO. Tahan Times Journal- Vol. com a hrilh. Ka thiam vang a ni lo tih ka hria a, a 'muse' a awm ve thin avang zawkin hla te pawh hi ka phuah ve ni berin ka hria. 14, Jan 11, 2012 - Free download as PDF File (. Inlu ka phawk hmeichhe chhu luk nawm dan. He blog hi khawvel hmun hrang hranga Mizo awm ten Singapore-a Mizo cheng mek te min hriat pawh theihnan leh Singapore-a Mizo lo zin tum, zir tur leh hnathawka awm tum ten an tangkaipui theih nana siam a ni e [email: singmizo@gmail. Jeans kekawr da lam tah leh T-Shirt dum ka ha thin a, chutiang hlir chuan ka inthuam nitin thin a. Ka nuhrawn ka lu nuam. Jan 12, 2019 · Max chuan,"Kum 16 ka nih lai khan ka pa leh kan unau lak aṭang khan i uire a tiraw? Mahse,tuman kan unau hi Uire fanu,Uire fapa tiin min ko ngai lo. Dec 05, 2018 · HMANGAIHNA LEH HUATNA Kumhlui kan han thlah liam dawn meuh hi chuan mitin rilru hi engemaw ti tak hian a awm a, a ṭah zawng leh ṭha lo zawng pawhin kan sâhâwk ru deuh tlat ṭhin. Ka han deuh avangin mi iai suh u, ni sain min em vang a ni e. Pi Zari chu a ngawi vang vang a,"Bawiha,ka tihpalh aw min ngaidam ang che aw,"a ti ta zawk a. Zan hnihna ‘hot’ tawk lo Dec 31, 2017 · Ka nuih avangin ka bialpa’n min that dawn chu ni se, ka nuih ka ring miah lo. This video will show and explain to you those matters in order to remove and clarify related audio myths once and for all, as there is a lot of confusion and misunderstanding around those matters. Jul 03, 2015 · A vawihnihnaah hian Isua hian a chhungkua (Family) a kawk leh turah ngai ta ila. Thusawitu emaw Chairman emaw a tlak duah chang chuan a boring ve viau a nih pawhin, dawrkar 4 aia tlem kan inkhawm chhung hi chu Mobile Phone khawih leh Ipod khawih emaw, lo titi emaw ngai lovin, mahniin a in manage theihin ka hria. Dec 29, 2017 · Ka nuih avangin ka bialpa’n min that dawn chu ni se, ka nuih ka ring miah lo. Bialpa ang chuan ka chhal ngam chiah lo na a, a duhzawng leh hlimna chu ka ngaihven ru fo si. A pa pawh in a fanu in hna nei tur chu a lawm ve em em a, a hma ang em em a khawsak harsa leh rethei khan an awm tawh bik lo ang ti a a lo suangtuah ve neuh neuh lai chuan a fanu chu a bialpa nen inneih in an cheng dun ta daih a, in lam ah chuan a haw ta lo. A harsa ve êm a ni. Kan unauvah chuan a upa ber dawt ka ni a, kan upa ber chuan kum 3 mi ka nih laiin min boralsan tawh a; kum 8 ka tlin meuh chuan chhang 2 ka nei leh tawh a. Thumal zawng zawngte kha a vaia hriat vek ka duh a ni. Police te chuan an in chu vawithum lai dap chhuakin engmah finfiahna tur awm ang an hmu lo thung ani. Based in Helsinki, Finland, Hatula composes drum and bass and electronic music. The original Yaarana version was sung by Kishore Kumar, and featured Amitabh Bachchan and Neetu Singh in the music video. blogspot. sjDfreak 1,538,389 views Feb 08, 2020 · This video is unavailable. An dinhmun hi mi naran dinhmun aia a nawm hun a awm r… Ka fanu damloh avangin damdawiinah ka entir a, ka hnunglam atang chuan min rawn kheuh “ LAWMA???” a rawn ti. Mi ramah te chuan, 'Ka nu, ka feh dawn' tih pahin kawngka biangah Car chabi an la a, an lo an han thleng a, an thlam fridge a mi cold rink an han in te te a, 'Khaw'nge ka'n bung tan teh ang' tih pahin Tractor chabi an la a, nilengin Tractor chuang chungin hlo an thlo thin. Singapore-ah hian Mizo engmawzah kan awm ve ta a. 11, Dec 17, 2012 - Free download as PDF File (. Also makes hip hop as FatGyver. Apr 11, 2019 · A rualban zawk te zing ah pawh hian mahni hringtu nu leh pa te hmangaihna tak tak thinlung pu lo hi an awm in ka a fanu chu a vun thim leh a A Bialpa Hnena A Tun khaw hnu hian a chanchin chu tihtakzetin ka belchiang ve ta chauh a. Home; web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation Search community. By Ruati. Oct 13, 2011 · Ka sawi tumber a tir angaizawg nei hmasa ber nu hi a bialpa Dubai lama khawsa anni bawka sum hi an ngah niang,5 star hotel ah ngat chawlh leh weekend te an va hmang dun thina. Ka duhkhawp min pek hmaa i thawh vaih chuan police-ah ka report ngei ngei ang che," a ti mai chu, ani a lo fit vak si lo, hnukulh teuhvin, "Ka fit lo lutuk ka tih chu, ka zo dawn," tih pahin ngaihdam a dil chul mai maw le. Mar 29, 2018 · Chuvang chuan nang ang nula zahawm chuan ka pasal chu min ţawmpui lo la ka va duh ve maw le” elsen rawng kai lek lek anga ngaih theih ni si, hmeichhe pakhatin min ţawngkhumna darkar pawh a la liam tam lo. Ka pian ve hma pawhin ka U tur mipa chu a hring a, mahse nungdamin a hringchhuak lo zawk mai ani. Hun aliama university exam a lo hnaih chuan kan senior Naga thenkhat pawh subj ba pe tur in an lo chhuk thla leh tana. Jan 26, 2019 · ••• A nula pawngsual kha rin aiin a lo fit a ni ang, "Han ti leh tang tang teh le. Nula-i chuan ka nu chaw chu kan ei mai dawn em ni inkhawmte in tlai ang e, a han ti a, naupang ho pawh chu a nun a rawn lam a, an hawng ta hlawm a, tichuan hlim takin chawhlui chu an kil ho ta a. Hei hian Aizawl khawpui a sawinghing lawih a, Zo khaw lamah pawh ti ti lian ber a tling. Original atangin pakhat chiah a tel tih thu an chhuah vak vak a, en tum loh nak laiin hetiang an sawi an sawi vang hian ' ka en lovang' tiin rilru ka siam a. Tahan Times Journal Vol. Mar 22, 2011 · cyber crime leh mizo society A hmasain Cyber tih tawngkam hi Cybernetics tih atanga lakchhuah a ni a, Information & Communication Technologies (ICT) thil tihtheihna khawvel sawina a ni. i khawhar changin leh i hun awl neihah khawngaihin i lo lenglut fo thin dawnnia. Bialpa ka nei reng a, Andy chu ka thlah phal chuang der lo. Mahse, ka thawh tawhna School a ni a. ka blog tlawmte i lo tlawh ve avangin ka lawm e. "LR-a chu tunge? I bialpa a ni maw?" Chuta tang chuan LR-a han dem fiam vel ka ching ta a, amah LR-a pawh chu ka hria niin ka sawi ta bawk. Ni danga ka office bang hlim taka min lo nuih a, a theih ang anga min lo chhawn ve thin ka fanu chuan min en a, min nuih peih lo! Ka rilru a va na em! Ti hian ka ngaihtuah zui ta neuh neuha, kha nu kha bialpa a nei tih chu a phone hman dan atang khan hai rual ani lo a, mahse a fanu nen khera an kal dun kha mak ka ti, hmeichhe naupang kha thil engkim hre rual ani tawh si, khatianga a nuin kha tiang kum atanga thil engkim a hrilh anih chuan leh…a hma hun tur chu ava ngaihtuah awm dawn em aw, naupang chuan puitling tih dan hi an entawnin an Jun 27, 2019 · chuvang chuan ka hmuh danah chuan in thawk tha ka ti a. Ck loh vanga inban te chu a ho em mai. technology a san chhoh ang zelin hmasawnna leh hlawhtlinna in neih belh zel pawh ka ring. tiin min rawn zawt a,a bialpa ni ngei tur a ka ngaih Hruai a’n Mar 05, 2009 · Ka phu zawk a, mahse, ka insawi ngam lo laklawh tawh. A nu nen an inkuah a, an tapdun zawih zawih a. Ama theihna rinchhan lovin, Pathian a rinchhan tlat zel thin. SDC V Lalruatliana sawi danin, heng mite hi nimin chhun khan Kanhmuna Facilitation Centre thlenpui an ni a, hetah hian an hriselna te, an Identity Card leh Mizoram mi an nih leh nih loh enfiah a nih hnuah tun hmaa an awmna khua, Zawl- nuamah thawn an ni. ‘Fapa a nih chuan-bawngsa. Ka school kalpui ka thian te pawh tumah ka be ngai lo, ka thian hmeichhia te ka biak chang pawhin, i thiante chu kei aiin an pawimawh zawk a mi min ti thin. “Irina Kozlova chuan a bialpa chu eng hna nge i tawh tih thu a zawt a, a bialpa chuan “sumdawng hna ka thawk “ti in, a in sawi. Zah, nat leh lunngaihna bak engmah ka hlawh chhuak lo a. Ngun takin han ngaihtuah chiang teh u, i bialpa rilru nat dan tur inchhui thiam ngei ang. Palaite chhan dan hmang atang chuan HIV/AIDS a nih leh nih loh pawh hre lo mahsela, tunlai hian a hluar si a. Mar 05, 2019 · Hmeichhe naupang nu Viviana Beatriz Roldan, 25 leh a bialpa Federico Sebastian Espinoza, 23 te hian an fanu Bianca Xiomara Godoy hi kutthlak in na takin an hlap bak ah an pawngsual tih hriatchhuah a ni a, a ruang hi an chenna a Swimming Pool ah chhar a ni, Pool ah hian a tla niin an sawi. a tir a a bialpa nen an in lulai kan en ai kha chuan zeitak a ni ringawt a ka a leng manglo a an fawp chu a nuam lutuk chu a tlak mai ka hlauh a vangin kan chawlh tir a khum a chuan a dawrh theih angberin kan dawrh tir ang seh suah hnu chuan a chhu ka zang liantak mamawh a vang a tuihnang in a bualhnuh nal zuk tawh chu tenna tel miah lo chuan Ka hming chu sangtei ania ka bialpa chu Mama. Isua nge ka hmangaih zawk ka fate, ka nupuite, ka ngaihzawngte, ka unaute? Kan zui Lal Isua hi engkim dang zawng aiin a thlanawm a. Mahse an mahni leh an music hi ka tuipui loh mai bakah ka ngaihthlak ngai loh vangin en pawh ka tum lemlo. Apr 22, 2017 · Kei pawh hi ka inhrethiamlo a ni. Sir Herbert M. A chhanchu i nunhlui kha an sawi chhuak ngai tawhlova,an theihnghilh tawh a ni,"a ti phawng phawng mai a. nei ve a. Ka bih zel a, bathroom tlangban a bra ka zar chu lain a hnim a, kut lehlamin a zang a hrawt mual mual a. Ka chhiar lai hian achang chuan hlim takin min siam a, retheihna nun kawng bumboh tak ka chhiar lai chuan minti lungchhe deuh bawk a, a taimak leh tumruhzia ka chhiar laiin ka rilru-in keimah leh keimah ka infuih mawlh mawlh bawk \hin. Pool a chhar a nih hian biak theih lovin nikhua a hre lo. Tripura Engineering Sep 14, 2017 · Chhul keuva piang ve niawm pawh in a lang lo. 19th & 20th April 2014 news in Mizo an in hmuh nuah a bialpa chuan bum a ni tih inhrechhuak in silaiin a kaphlum a, amah pawh inkap ve nghal in a hliam tuarin lo Davida chuan, "Ka in chhungah thinlung tha famkim puin ka awm ang a, thil tha lo reng reng ka mit hmuhah ka dah lo vang" a ti (Sam 101:2-3). Frances thatna chu pawnlang maiah chauh a ni a, belhchian tlak a ni hlawl si lo. Jul 05, 2017 · bialpa a neih hnuah pawh a ngai reng tho, ka nin em vangin fb-ah pawh ka blocked a, ka number ka thlak bawk, mahse, a lo hre lehzel tho a, ni e, kan inhau nasa thin, nizan khan engkim hmaichhana chiang kekawka sawifel tumin ka hmu a, mahse, ka that lo, thah tumna ka nei ngai lo hrim hrim, min duh em vang khan ka khwngaih letliing zawk thin” May 02, 2017 · Chhuata ka mittui far fap fap chu ka en reng a, “eng ang fako a fanu lepchiah nge ka lo neih che! Lalhruaitluanga drugs addict saw maw i fawr pui țhin?” ti chunga ka pa in min ben leh a tum chu ka nu chuan alo dang a, min zilh hlakhlak chungin room ah chuan min kailût a. Jan 21, 2018 · Mahse nula chuan a bialpa hnenah chuan court ah min neih loh chuan police hnenah pawngsual case in ka report ang che tiin a vau avang chuan American pa chuan court thlen a hlau hle a, Tichuan a bialnu ka hup nan a bialnu chu a that ta a ni. 1 - No. Hman deuh khan thingtlang khaw pakhat (a hming sawi lang lo mai ang)ah ka zinnaah chuan kawr sirah hian In chhe tak, a bang dap, tlabal tawh lam, a chung di hi alo ding awn ve bai a. Sex video kha ka duhthlanna ani miah lo asin. ka Bialpa leh thawmhnaw chhuak thar a piang chu ka hmaih lo tih theih kan ei a. Ka nupui leh fanute mamawh tur ka khawnkhawm a, damdawiin panin ka tlan leh ta a. Ni dangah amah pawh hi kan la tum leh dawn nia,” a ti a. 4, Jul 19 Naupang ruang hmu hmasatu anu chuan a fanu ruang, sazuin a sawisak, en nuam lo tak chu ka theihnghilh Ka pa chu ka en a,"Pa,i fapa diktak ka ni em?,"ka ti hlawl mai a. Look at most relevant Mizo hur bawm websites out of 235 Thousand at KeywordSpace. Kan hmangaih zawk tur a ni. Ani pawhin a \hianpa a hlau ve tho bawk si. Nimahsela, a nupui duha chhungte an ngaih a ngam zan loh avangin a mangang hle a. Tangkarua hi ka ta a ni a, rangkachak hi ka ta a ni, tih hi sipaihote Lalpa thuchhuak a ni. Ka sual zawng zawng ngaidam ang che,” tiin a tawngtai a ni. (Ka Pa thlan lungah "Lalauva chawngthu, Vanapa tupa chu 25. Nie. Ng… May 31, 2015 · A chungchang 1 a sawi chu trek tla hi a hlau mai² khawp a, a muhil ngam ngai lo ani awm e, mipa ve si haha , 12 rik dawn tep ah a room lamah mu turin a phei a, ka in phih fai hnu chuan keipawh ka mu ve a Ka muthmun ah chuan ka bialpa hlui nen akan nunhlui ka ngaihtuah mai² a,ka mittui te pawh a koh chhuak rum2 mai, thawk leh khat ah mama ka Apr 15, 2018 · Tun khaw hnu hian a chanchin chu tihtakzetin ka belchiang ve ta chauh a. . Chanchintha mathaia leh Luka ziahah hian Isua pianna chibai buk tute mi in ang lo tak tak kan hmu a. Chuvang chuan LALPA hnenah a sualna chu a puang ta a ni. Eli-i bialpa a ni a. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. - Hagaia 1:2-4,8,9 "Hnam tin reng ka tinghing ang a, hnam tinreng thil duh zawng te chu a lo thleng ang a, he in hi ropuinain ka ti khat ang, sipaihote Lalpa chuan a ti. Nula ah chuan hmelṭha an tih luai luai chu ka ni ve reng mai, khaw khat nula zinga ansawi hmelṭha ber ai pawn ka duh awmzawk reng tak bawk aniang, Ka taksa ti mawi tu ber chu, ka hmui no nalh tak leh ka awmbawr kawh lah mai te hi ani awm e, Khawlai ka len chhuah ve te pawha tlangval fiam chak leh Tleirawl te pawn an en ngawih ngawih hi chu ka ni reng bawk ani. A tukah Bualin- a lo inchiu lai a nuin a hmu leh si,"Ka Nu, ka 'Da' tawh a sin," a ti a, an tap dun leh zawih zawih. 2, June 6, 2011 - Free download as PDF File (. No. 5-6b; Lal Isua hmangaihna kan luh chilh thuk zawh poh leh kan nihna kan hre chiang ang kan tih tawh kha. he hmunah hian in thil chi hrang hrang bakah ka hriat ve te ka thiam thil te ka pho chhuak thin a, in tangkai pui ve ngei pawh ka beisei ani. Pathian hmaa kan thutiam hi hlen ngei a tul asin. Sep 13, 2015 · 2. Jun 26, 2015 · Ka rilru ah cham rengin ka hmangaihna chu hmetdai theih lo mahila Hmangaihna biahthu ka hlan ngam chuang si lo, a ni chu Aizawl mi hausa fanu a duh apiang nei thei mahni in lum ah nuamsa tak a khawsa thin a ni a kei ve chu Piantirh tang a nu leh pa pawh nei lo Fahrah enkawlna hmun a seilian ve mai kani si, a pianchampha paw`n engmah ka la Ka rilru hi a na hma lutuk a, nikuma ka bialpa nen kan inthen pawh khan 'Hmangaihna la na mi' tih takah ka tuar na ang reng khawp mai a, ei theih loh leh muttheih loh lam chu thuhran ni se, mittui hi ka seng hnem em em a ni," a ti. Fiamthu ka duh hle a, inhmuamup hi ka peih zawng a ni lem lo. Jul 26, 2012 · Freddie ltm Thursday, 26 July 2012 pali a hruai tel a,a fapa leh a fanu an tel bawk''tiin. Chumai bakah media lamin neuh neuh an sawi tam a, a bik in an member chungchang ah. Khawngaihna mitin min en a, “Ka fanu i rinna hi i dam pui a ni e, thlamuang takin kal tawh” min ti a, ka thu hriat chu ka ringhlel rum rum a, ka mumang mai emni tiin ka han insika, mahse a tak tak ani si. Jan 31, 2014 · Min hringtu ka nu kha raicheh avanga boral chu ani hauhlo mai. Damdawiinah chuan ka fanu chu a nuin a lo pua a. Chang 7,11,18 “Ka thleirawl lai sualna te leh ka bawhchhiatna te…. May 09, 2017 · [Ka nupui hian 2009 khan min boralsan tawh a, a hnu ah midang nei leh in tunah fanu kum 1 mi kan nei mek] Ka nupui a boral hlim chuan ka tuar na hle mai. Koh chu sawiloh mi hriat chu ka hlau ta em em a, min pawngsual tu chu ka bialpa a ni a, tunge min awihsak duh ang, a duh ve reng alawm tia chirthehna bak dawn tur neiin ka inhre lo a, ka thin a ur a, ka hlau bawk a, chutah ka tho a, inbual tura bathroom ka lut chu ka biangah mittui aluang zung zung a, darthlalanga ka hmel kan en chu mi trawp May 06, 2011 · A. 1. Feb 24, 2016 · ‘Ka hang na a, ka nalh a nia, Aw, Jerusalem fanute u, Kedar puan inte leh Solomona puanzarte angin. Jun 17, 2019 · British Boyband One Direction atanga hmelhriat hlawh chho, mimal anga kal hrang ta kum 25 mi Niall Horan chuan ama mimal Album hmasa ber a tihchhuah hnu in Album 2 na tur tichhuak leh turin a buaipui mek tih a sawi. LALREMSANGA - Olympic a Mizo tel hmasa ber SANGLIANA - B. Ka chungah pawh dan rual lohin a lo thleng ve reng mai. ” ka ti Jan 31, 2019 · Tichuan kei a fanu tleirawl te chu, dim miah lovin min pawngsual ta mai ani. Aug 30, 2007 · Vanhneihthlak tak maiin ka thlenni hian UN Expert thenkhat ho nen kan inkawm a. Engtin nge ka tih ang min han \anpui teh. “Kal suh” a tihna ah ka kal hreh a, “Chhuak ang” a tih lahin ka hnial phal hek lo. Ltd. ‘Aw Lalpa, i malsâwmna hlu’ tih hla phuahtu Pu Ch. Mahse min ti nui leh theitu thil ka nghàk tih chu ka chiang em em si! Ka chhung te hian ka bialpa hi amah an duhloh vang nilo in engamaw harsatna avanga inneih hi an remti silo a. com, storyfb. Thinrim deuh Ka chhin rei loh teh lul nen mumang ka lo nei hmana ka mumangah chuan, ka bialnu nen mi varanda thim deuh chinah hian kan lo thu a, kan lo ti ti mawlh mawlh a, chuta ka ti ti ka la hriatreng chu, ka hmangaih zia leh neih ka duh thu te, kan inneih huna kan awmdan tur ka suangtuahna mitthlaa ka lo hmuh lawk thin thute ka hrilh a. Ka nuih a za bawk si, ka lung awi chiah lo bawk si, kan pa hnenah ka sawi a. P. Hei ka scan kha text-a chantir kan zira, i lo roh takin hei aw Nghilh lohna par Dec 30, 2011 · Tluangtea'n a hriat hunah engtin nge min ngaih ang. Chhandamna Camping- ah a lut, piangthar tha deuhin a lo chhuak; "Ka Nu, ka piangthar tawh asin," a ti. he pa hi ka hre ngai lova,ani hian min hre bik lovang. Sep 14, 2017 · Ka bula awma, helaia rawn tel ve pawh a chak em em tih ka hria,” a ti phawt a. Ka zawi vek a, damdawi kha a chak em avangin ka lo rui reng chu niin, duh angin mipui pawh ka hmachhawn thei lova, tun hnu-a an sawi leh danin, “Zan hnihna ah a sexy lo zawk” an lo ti a ni awm e. Dec 15, 2015 · Lan 2- na (Lawma leh Muanpuii chu an inkhawm bang an kal dun a, Bible an keng ve ve a) Lawma: Muanpui, Zan in kan sermon ngaihthlak atang khan kumin Krismas chu kan thiante, Biak in thleng phlo te nen hian hlim taka Krismas hman ho hi ka rilru ah a awm lian khawp mai. Ck lo pawhin ka awm thei em mai. An farm chu fan a chak avangin a pa chuan fanpui turin min ti a. Mar 08, 2009 · Sex Video leh Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) Mizote rahchin apianga hrelo an awm lovang tihngam- Malsawmtluangi Fanai (Youth Icon 2007) chuan mipat hmeichhiatna sualah tlu lutin, he a video hi nasa taka thehdarh mek a ni a. Ka hawi let a, ani, ka hai mawlh lo, Mawitei ngei a ni. Ka zai laklawh lai chuan dang a rawn ro nghal a, hla 7 chu ka sa zo thei hram a, a bak chu a ngaihna a awm tawh lo. KA THIANNU PA NEN. 2:1-12;16-18 Lk. heng in thiltih hi mi tam tak tan inspiration a ni tel ngei bawk ang. com] TKA Hnamte Ka chanchin sawi vak tur a awm mang lo hle a, Football hi ka ngaina viau a, a bik takin Arsenal inkhel hi ka en peih lehzual a. Check the Many times, he had been arrested by Indian army and managed to escape several times as well. Ka va thlah anga 1 zawk ka rawn hruai leh mai ang min lo nghak r’u. Nov 13, 2015 · Isuan, Petera hnenah, “Peter, nangin i nupui fanaute, i nu leh pa, i pi leh pu, i bialnu, i bialpa ai hian kei mi hmangaih em? a tihnaah a ngaih theih ang. Watch Queue Queue. Chhinga) sak a ni. ‘Pathian hmaah ka k^ ka lo ang tawh si a’ a ti mai a ni. A tam ber hi Tahan, Khampat,Rangoon leh Mizoram hmun hrang hrang atanga lokal zirlai leh hnathawk a awm kan ni. ” - “During the course of insurgency, I experienced many encounters with the Indian army. A hma atanga ka lo rinhlelh thin chu a lo thleng dik ta tlat a ni. Nov 28, 2015 · A tlem berah Davida manganna tawh pawh hi a LALPA duh loh zawng a lo tih vang a ni. Dec 15, 2015 · Rintei: Ka nu ka pa, tun ah chuan ka hrechhuak tawh a sin. Ka ãwmah min hnawh leh a, ka ãwm ka chüm a, ka tap theilo, ka rilru na lutuk leh thinrim si chuan ka thaw ati chham a, ka lian tha khawp mai. 20 5 SEPTEMBER 2013 THURSDAY lalrinthari 1st Year, Physics pu lalremsanga pi laltlanchhungi Taungzalatt Veng PHOTO:KYAWMOE Mak tak maiin chhungrilah phurna riau ka nei tlat mai a. 1- No. Mi pangngai tak nia ka ngaih khan nau te ka pai tih a hriat chuan min ngaihsak leh ta si lo va. Jan 22, 2020 · Princess Diana fapa te zawk te nupa chuan an pianpui, an ram dana lal thlah ziding an nihna chu kalsan an inhuamin an kalsan mek chu a ni ta a. 2012 kum tir lama 0prah winfrey india rama a lo kal khan ndtv chuan kawmna a nei a, – pasal a la neih loh chhan zawhna a chhanna chu – ka chenna ram khawtlang nun chuan mahni a zalen taka ka awm min phalsak a, MAHNI a zalen taka ka chen ve hi a phal tlat vang ani pakhat- a ti. Oct 05, 2011 · Ka mitah chuan ani tluka nula duhawm leh itawm hi kan khaw chhehvelah chuan awm theiin ka ring lo. Kan inneih hlim leh kan fanu kum 2 a nihin ka zinpui a. Awm ngaihna leh han tihtur ber pawh ka hre bik lo. Tluangtea a sawi thin chu ka hria, a bialpa a hmangaih ve tak niin ka hria a, ka lo ngaihtuahpui vak ngailo a ni. Hetilaiah hian a phal lo chung chhungkaw mamawh nia ka hriat avanga lo chhuk ka ni si a, tiin a insut leh hlawp hlawp a. Apr 04, 2017 · He buk atanga an rawn chhuah hnu hian puan dang an sintir a, khawtlangah puitliang anga ngaih an lo ni ta thin a ni. A nu a thi a, tiang hian thu a sawi a: “Zanina ka nu min boralsan chungchanga palai rawn kal zawng zawngte chungah a thlen gtu branch aiawhin lawmthu ka puang e. Kum 5 chhung kha Lal Isua tello in Krismas ka lo hmang tawh a. Zu fun te ka han zuar ve a, YMA leh JAC ten min man min man ta mai bawk si a. ” Ch. Dec 17, 2012 · Tahan Times Journal- Vol. Tahan Times Journal hi Khawchhak Zofate tan a hlu bik a, a hlutna chhan chu Tahan leh a chheh vel mai ni lovin, Kalay-Kabaw phai kuama awm Zofate chanchin leh kan nitin khawsakna chanchin kim chang taka a funtel vang ti ila, kan sawisual awm lo ve. “Zai dam chi a ni em?” tia ka zawh chuan doctor chuan, “Test leh zel phawt loh chuan sawi a har hle mai, zai pawh chu a theih mai thei a, chuap pumpui paih a tul pawh a ni thei. Awm dan pangngai ka awm leh hnu chuan ka rilru-ah Catherine-i a rawn lang leh a. Laldanmawia Vawiin hian Krismas kan hmang hmasa a ni ber a,Advance Krismas hmangtu zawng zawngte chibai ka buk a che u. 2:1-20). Hla tak atang ka rawn pan ve tang tang chea mahse nang chuan min lo hmangaih tak tak lo ani” kan khaw lamah ka haw leh mai ang a ti ve nghal. Fanu a nih chuan -arsa’ tiin ka pum chu a tuai a, kan nui dun a, thla riatna a ni tawh a, ka rit ve ta hle mai. NGAIZAWNG. ka fanu bialpa



Powered by CMSimple